KORKEALAATUISTA AMMATTIKOSMETIIKKAA

KARAJA on italialainen ammattimeikkisarja, jota on tuotu Suomeen vuodesta 2015.

Karajassa yhdistyvät korkea laatu, järkevä hinta ja tyylikäs design. Monipuolisesta ja uudistuvasta valikoimasta löydät tuotteet niin kauniiseen arkimeikkiin kuin näyttäviin juhla- ja näytösmeikkeihin. Tuotteiden runsaspigmenttisyys ja monikäyttöisyys mahdollistavat ammattimaisen työskentelyn, ja kuluttaja löytää sarjasta todella laadukkaan vaihtoehdon jokapäiväiseen kaunistautumiseen. 

Maahantuonnin varasto ja koulutustilat sijaitsevat Itä-Suomessa Savonlinnassa. Toimimme joustavan yhteistyön periaatteella, ja kaikki asiakkaamme pienistä kynsistudioista suuriin parturi-kampaamoihin ovat meille yhtä tärkeitä! 

Karajan meikeille on satoja jälleenmyyjiä ympäri Suomea. Asiakkaitamme ovat useat terveyden- ja kauneudenhoitoalan ammattilaiset sekä yksityishenkilöt. Toimimme myös yhteistyössä alan oppilaitoksen kanssa.

Asiakkaanamme et joudu sitoutumaan myyntitavoitteisiin, suuren varaston ostoon tai muihin sijoituksiin. Saat päättää itse, pidätkö yrityksessäsi pientä valikoimaa huulipunia, suurta myyntitelinettä vai tarvitsetko keikkatyöhön meikkilaukkua tuotteineen. Voit tilata joko yksittäisiä tuotteita ja sävyjä tai valmiita display-telineitä tuotteineen. 

Odotamme innolla yhteydenottoanne!

Maahantuoja:

Mirva Glumerus, Karaja Suomi.
Punkaharjuntie 3 LH 5, 57130 Savonlinna.

karajafin@gmail.com

+358449886701

Y-tunnus 3102329-9